AngelEye rookmelder kopen

Wij helpen je bij het vinden een geschikte AngelEye rookmelder

Als jij ook te maken hebt met de nieuwe rookmelder verplichting betreffende brandveiligheid, is een Angeleye rookmelder een optie die je vast al een keer bent tegengekomen. Maar of deze melder de juiste keuze voor je is ligt aan veel factoren. Op deze pagina vind je echter alle informatie die je nodig hebt om te bepalen of deze rookmelders een goede keuze zijn voor jouw woning.

Rookmelder keuzehulp

Rookmelders zijn onmisbaar in huis, in je bedrijf en op kantoor. Er zijn jaarlijks tussen de zes- en zevenduizend woningbranden. Gemiddeld komen er elk jaar zo’n zestig mensen om bij een brand. Door het plaatsen van rookmelders kun je levens redden. Het kiezen van de juiste rookmelders is dan ook enorm belangrijk. Om de zoektocht naar een geschikte rookmelder een stukje makkelijker te maken heeft rook-melder een keuzehulp ontwikkeld. Hierdoor weet jij binnen enkele seconden welke rookmelder het beste voor jou is.

Top 3 beste AngelEye rookmelders

Ben je op zoek naar de beste angeleye rookmelder zodat je voldoet aan de wettelijke verplichting om op elke verdieping een rookmelder te hebben hangen? Bekijk hieronder de beste angeleye brandmelders.

1. AngelEye Rookmelder met Noodverlichting ST-AE-623E-EUR

Werkt op: Batterij | Niet koppelbaar | Aantal stuks: 1
23,32
Bekijk prijs
Beste deal op: bol.com

2. AngelEye Optische Rookmelder SB5-AE-BNLR – 5 jaar batterij

Werkt op: Batterij | Niet koppelbaar | Aantal stuks: 1
15,59
Bekijk prijs
Beste deal op: bol.com

3. AngelEye Koppelbare Optische Rookmelder WST-630-BNLT

Werkt op: Batterij | Draadloos koppelbaar | Aantal stuks: 1
45,64
Bekijk prijs
Beste deal op: bol.com

Drie voordelen van een Angeleye rookmelder

Het verhoogt de brandveiligheid

Het eerste voordeel van een Angeleye rookmelder is dat het de brandveiligheid in jouw huis verhoogt. Door deze rookmelders te installeren, heb je ineens een extra methode gevonden om rook of brand op te sporen. Daardoor is het mogelijk om op tijd te vluchten indien de situatie in het huis te gevaarlijk wordt. De veiligheid van jouw gezin staat voorop, en met een Angeleye rookmelder weet je zeker dat dit ook gewaarborgd is.

De keuze is reuze

Het tweede voordeel van Angeleye rookmelders is dat je een keuze kunt maken tussen verschillende modellen. Veel bedrijven die rookmelders produceren, maken maar één type model. Daardoor is de keuze gelimiteerd. Met Angeleye rookmelders is dit niet zo. Daardoor is er een rookmelder die bij elk type woning past.

Angeleye is een betrouwbaar merk

Tot slot is Angeleye een betrouwbaar merk, wat een groot voordeel is. Rookmelders zijn namelijk gebouwd om mensenlevens te redden. Daardoor is het cruciaal om een merk te vinden waar je op kunt bouwen. Angeleye heeft een uitstekende reputatie waarbij met vakmanschap deze brandmelders jouw op tijd informeren over brand. Daardoor kun je dit merk volledig vertrouwen.

AngelEye rookmelder: dit moet je weten!

Als je overweeg om een AngelEye rookmelder te kopen is het een goed idee om meest gestelde vragen over de rookmelders van dit merk te lezen. Hieronder geven we antwoord op de volgende vragen: wat is een AngelEye rookmelder, waarom zou je er een nemen, hoe werken ze?, welke verschillende soorten heb je en wat is de beste Angeleye brandmelder.

Wat is een Angeleye rookmelder?

Een Angeleye rookmelder is een kleine machine die zich ten doel heeft gesteld om rook en brand te detecteren en vervolgens omwonenden hierover te informeren. De AngelEye rookmelders zijn ontwikkeld door het merk FireAngel. Dit is een groot merk die zich richt op de beste bescherming tegen brand en koolmonoxide met de laatste moderne technologieën.

angeleye rookmelder

Waarom een Angeleye rookmelder?

Er zijn verschillende gronden om voor een Angeleye rookmelder te kiezen. Ten eerste staat Angeleye bekend als een betrouwbaar merk. Daardoor kun je bouwen op hun apparaten. Ten tweede heb je met Angeleye rookmelders meerdere modellen. Daardoor heb je meer dan genoeg keuze. Tot slot zorgen de rookmelders van Angeleye ervoor dat de brandveiligheid in jouw woning wordt verhoogd. Zo kun je met een gerust hart naar bed gaan ’s nachts.

Hoe werkt een Angeleye rookmelder?

Een Angeleye rookmelder werkt via een optische sensor. Deze bepaalt door middel van een lasterstraal of er rook in de woning is. Als de laserstraal door kan schijnen, is er niks aan de hand. Indien dit niet lukt, slaat het apparaat meteen alarm doordat het vermoedt dat er rook in de woning is. Een luid geluid van 85 decibel gaat af en informeert iedereen over de rook of brand in huis. In dit artikel leggen we meer uit over de werking van rookmelders. 

Welke verschillende soorten Angeleye rookmelders zijn er?

Er zijn momenteel twee verschillende Angeleye rookmelders die op de markt zijn gebracht. Ten eerste is er de Angeleye ST-AE-623E Rookmelder. Ook is er de AngelEye SCB10-AE-BNLR Combimelder. Er zijn significante verschillende tussen deze twee apparaten. Zo is de Angeleye ST-AE-623E Rookmelder een rookmelder dat een noodlicht bevat. De SCB10-AE-BNLR Combimelder beschikt hier niet over. Wél beschikt deze rookmelder over een batterijduur van tien jaar. Bij de Angeleye ST-AE-623E Rookmelder is de batterijduur maar één tot drie jaar. Verder beschikt de SCB10-AE-BNLR Combimelder over een extra sensor waarmee koolmonoxide wordt gedetecteerd. Daarnaast is er een ander geluidssignaal dat wordt afgespeeld indien er rook of koolmonoxide is ontdekt in jouw woning. De Angeleye ST-AE-623E Rookmelder beschikt over geen van beide functies.

Hoe kies je de juiste Angeleye rookmelder?

Er zijn verschillende dingen waar je op wilt letten om voor de juiste Angeleye rookmelder te kiezen. Ten eerste is het belangrijk hoeveel onderhoud je wilt plegen met bijvoorbeeld de batterijen van de rookmelder (hoe vervang je batterij rookmelder). Ten tweede is het van belang om jezelf af te vragen of je een noodlicht wilt hebben wanneer het alarm afgaat. Daardoor kun je immers makkelijker jouw huis uit vluchten. Ten derde hangt je keuze ook af van het feit of je ook een sensor wilt hebben waarmee koolmonoxide gedetecteerd wordt. Lees hier tips bij het kopen van een rookmelder. 

Wat is de beste Angeleye rookmelder en waarom?

Wij vinden dat de SCB10-AE-BNLR Combimelder een uitstekende keuze is. Hoewel deze rookmelder niet over een noodlicht beschikt, maken de andere voordelen dit nog steeds de beste brandmelder. Zo heeft deze melder veel minder onderhoud nodig vergeleken met Angeleye ST-AE-623E Rookmelder. Ook detecteert deze rookmelder koolmonoxide. Het beschikt zelfs over twee verschillende geluidssignalen zodat je precies weet wat er aan de hand is. Al met al is dit meer dan genoeg reden om deze rookmelder als het beste te beschouwen.

waar angeleye rookmelder plaatsen

Een rookmelder is verplicht vanaf juli 2022

Ben je hier naar op zoek?

Rook-melder.nl
Logo