Nest rookmelder v3: waar kopen & releasedatum

Jaarlijks zijn er in Nederland honderden woningbranden. Soms helaas met fatale afloop. Een rookmelder is een essentieel apparaat om in elk huis te hebben hangen. Het is dan ook vanaf 1 juli 2022 verplicht om zowel in nieuwbouw huizen als bestaande woningen rookmelders te installeren. Het kan namelijk je leven reden wanneer er sprake is van brand. Veel Nederlanders kiezen voor een slimme rookmelder van Google Nest. In dit artikel gaan we je alles vertellen over de nest rookmelder v3 want hier zijn nogal wat vragen over gesteld.

Hoor als eerste wanneer de Nest Protect V3 beschikbaar is!

Geen zorgen. We zullen je niet lastigvallen met vervelende mails.

Wat is een Google Nest rookmelder?

Google Nest Protect V2 Batterij 3-Pack
Aanbieding
2 jaren geleden

Google Nest Protect V2 Batterij 3-Pack

325,56
Google Nest Protect V2 Batterij 3-Pack Rook- en koolmonoxidemelder Stuurt waarschuwing via app Werkt op AA batterij Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
Beste deal op: Coolblue.nl

Een Google Nest rookmelder is een slim apparaat, ontwikkeld door Google en Nest wat continu bezig is om te controleren of er sprake is van rook- en of koolmonoxide ontwikkeling in je woning. De Nest Protect, zoals de Google Nest rookmelder is genoemd heeft een variant die werkzaam is op netstroom en een variant die werkzaam is op alleen batterijen.

De Nest Protect gebruikt geavanceerde sensoren om rook of koolmonoxidegas te detecteren en een alarm te laten afgaan. De detectoren staan draadloos in verbinding met elkaar en met de Nest-app. Dus als er brand is in je huis, ontvang je een melding op je smartphone.

Mocht er brand zijn dan zal de de Nest Protect een gesproken alarm van 70 decibel af laten gaan. Een stem informeert je precies waar het gevaar zich in je huis bevindt. In de Google Nest app kan je informatie krijgen over eventuele problemen met de batterij en de sensoren.

nest-rookmelder-in-slaapkamer

Geschiedenis van de Google Nest Protect

De Google Nest protect is al jaren in veel woningen in Nederland te vinden. Niet zo gek ook met alle voordelen die deze slimme rookmelders hebben. Hieronder zullen we je de geschiedenis vertellen van de Google Nest Protect.

Nest Protect V1 – 2013

In october 2013 kondige Nest Labs (het oorsprongelijke bedrijf dat de Nest Protect heeft ontwikkeld) een slimme rook en koolmonixde melder aan. Deze waren beschikbaar in de kleuren: wit en zweat. De Nest Protect v1 was beschikbaar in een variant die alleen werkt op batterijen en variant die alleen werkzaam was op netstroom. Omda

Google Nest Protect V2 – 2015

Begin 2014, een jaar nadat Nest Labs de eerste versie van de Nest Protect had ontwikkeld nam Google het bedrijf Nest Labs over. Een jaar later, in 2015 werd onder de nieuwe naam: Google Nest Protect V2 een nieuwe versie van de Nest Protect uitgebracht. In deze nieuwe versie waren problemen met het alarm en de software verleden tijd.

De Google Nest Protect V2 was de eerste rookmelder met een foto-elektrische sensor. Hierdoor is het mogelijk om zowel snel als langsaam smeulend vuur te detecteren.

Nest rookmelder v3 – waar blijft die?

De Google Nest Protect v2 is nu al meer dan 7 jaar oud dus waar blijft de Nest rookmelder v3? We kunnen goed begrijpen dat je jezelf afvraagt waar de Google Nest Protect V3 blijft. In een wereld waar de technologische ontwikkelingen zo snel gaan lijkt meer dan 7 jaar geen nieuw model een eeuwigheid.

De reden waarom er nog geen derde versie van de nest rookmelder is, is eigenlijk omdat de tweede versie nog steeds hardstikke goed is. Het voldoet aan alles wat je wil waarover een goede rookmelder beschikt: de Google Nest Protect v2 is eenvoudig koppelbaar met andere Nest rookmelders, het is een slim apparaat waardoor je overal inzicht kan krijgen hoe vol de batterij is en of de sensoren nog werken, detecteert zowel geurloos koolmonoxidegas als rook en tot slot zijn ze ook nog eens heel eenvoudig te installeren.

nest-protect-v3

Release van Nest rookmelder v3

Google heeft nog niet gecommuniceerd of ze bezig zijn met een derde versie. Een releasedatum van de Nest Protect v3 is dan ook niet bekend. Zodra er meer bekend is zullen we deze pagina aanpassen en de release datum toevoegen.

Conclusie over de Nest rookmelder v3

Hoor als eerste wanneer de Nest Protect V3 beschikbaar is!

Geen zorgen. We zullen je niet lastigvallen met vervelende mails.

Wanneer je op zoek bent naar de nest rookmelder v3 is het balen dat er weinig bekend is over de release. Maar aan de andere kant is het ook goed om te weten dat de tweede versie nog steeds zo goed is dat hij gemakkelijk kan concurreren met elke nieuwe rookmelder op de markt. U hoeft dus niet op de v3 te wachten als u een hoogwaardige en betrouwbare rookmelder wilt. De Google Nest Protect v2 gaat nog jaren mee en is een van de betere rookmelders van dit moment.

Google Nest Protect V2 Batterij 3-Pack
Aanbieding
2 jaren geleden

Google Nest Protect V2 Batterij 3-Pack

325,56
Google Nest Protect V2 Batterij 3-Pack Rook- en koolmonoxidemelder Stuurt waarschuwing via app Werkt op AA batterij Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
Beste deal op: Coolblue.nl

 

Rook-melder.nl
Logo