Smartwares rookmelder kopen

Wij helpen je bij de zoektocht naar een nieuwe smartwares rookmelder!

Ben je al op zoek naar een goede rookmelder om aan de nieuwe wetgeving te voldoen? Zoals je waarschijnlijk al weet, moet er vanaf 1 juli op elke verdieping van je huis een brandmelder aanwezig zijn. Tijd om je eens in het onderwerp te verdiepen. Wij vertellen je meer over het gerenommeerde merk Smartwares. Het heeft een heel scala aan producten voor preventie en (brand)beveiliging, huisautomatisering en verlichting. Smartwares heeft dus ook een uitgebreid assortiment rookmelders. De brede keuze geldt niet alleen voor het type melder, maar ook voor het design. Daarmee, en met de lage prijzen, onderscheidt dit merk zich van de rest!

Rookmelder keuzehulp

Rookmelders zijn onmisbaar in huis, in je bedrijf en op kantoor. Er zijn jaarlijks tussen de zes- en zevenduizend woningbranden. Gemiddeld komen er elk jaar zo’n zestig mensen om bij een brand. Door het plaatsen van rookmelders kun je levens redden. Het kiezen van de juiste rookmelders is dan ook enorm belangrijk. Om de zoektocht naar een geschikte rookmelder een stukje makkelijker te maken heeft rook-melder een keuzehulp ontwikkeld. Hierdoor weet jij binnen enkele seconden welke rookmelder het beste voor jou is.

Top 3 beste Smartwares rookmelder

Op zoek naar de drie beste rookmelders van Smartwares? Bekijk de onderstaande lijst en doe geen miskoop.

1. Smartwares FSM-12210 (10 jaar) 5-Pack

Smartwares FSM-12210 (10 jaar) 5-Pack Rookmelder Niet koppelbaar aan apps Werkt op batterij Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
92,17
Bekijk prijs
Beste deal op: Coolblue.nl

2. Smartwares FSM-12400 (10 jaar) 5-Pack

Smartwares FSM-12400 (10 jaar) 5-Pack Rookmelder Niet koppelbaar aan apps Werkt op batterij Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
92,17
Bekijk prijs
Beste deal op: Coolblue.nl

3. Smartwares FSM-12400 (10 jaar) 3-Pack

Smartwares FSM-12400 (10 jaar) 3-Pack Rookmelder Niet koppelbaar aan apps Werkt op batterij Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
56,22
Bekijk prijs
Beste deal op: Coolblue.nl

3 Voordelen van een Smartwares rookmelder

Voordeel 1: Brede keuze

Met Smartwares heb je dus een brede keuze en kun je voor elk plekje in huis en voor elke situatie de beste en mooiste rookmelder kiezen. Het merk biedt koppelbare en niet koppelbare modellen, zodat je voor jouw woning het beste waarschuwingssysteem creëert.

Voordeel 2: Goede prijs-kwaliteitverhouding

De rookmelders van Smartwares zijn gemakkelijk in gebruik, van hoogwaardige kwaliteit en te verkrijgen voor een schappelijke prijs.

Voordeel 3: Levensduur accu en sensor 10 jaar

Zowel de accu als de sensor gaan zeker 10 jaar mee. Wel zo prettig, want dan hoef je niet de batterijen in de gaten te houden en eventueel te vervangen.

Smartwares rookmelder: dit is alles wat je moet weten.

Om de beste smartwares rookmelder te kunnen vinden is het belangrijk dat je voordat er een koopt, je goed informeert. Hierdoor zal je de juiste keuze kunnen maken en achteraf geen spijt krijgen van een verkeerde aankoop. Om je een compleet beeld te geven over smartwares rookmelders hebben we de meest voorkomende gebruikersvragen beantwoord. Deze zijn hieronder te lezen.

Wat is een Smartwares rookmelder?

Smartwares rookmelders zijn brandmelders van het gerenommeerde merk en bedrijf Smartwares; een expert op het gebied van onder meer brandveiligheid. Zij bieden betaalbare oplossingen om jouw leven veiliger en comfortabeler te maken. Ze maken zowel goedkope rookmelders als duurdere met meer functies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koppelbare rookmelders. De goedkopere Smartwares rookmelders zijn ook vekrijkgbaar bij de Action. Vind hier meer informatie over de Action rookmelder. 

smartwares rookmelder

Waarom een smartwares rookmelder?

Natuurlijk wil je dat jij en jouw gezinsleden worden behoed voor gevaar. Met Smartwares rookmelders krijg je dat eenvoudig voor elkaar. Door de juiste modellen te kiezen en deze strategisch op te hangen, word je op tijd gewaarschuwd wanneer er sprake is van een (beginnende) brand. Dankzij het veelzijdige aanbod van Smartwares creëer je het perfecte waarschuwingssysteem voor jouw woning en gezinssamenstelling. Voor een grotere woning met veel kamers is een gekoppeld systeem erg handig. Je koppelt ze eenvoudig, draadloos aan elkaar en wanneer één van de melders rook detecteert, gaat bij alle gekoppelde rookmelders het alarm af. Voor kleinere woningen met minder bewoners heeft Smartwares de voordelige, individuele modellen. Ze zijn niet duur, maar wel heel erg betrouwbaar. Bovendien heeft Smartwares rookmelders die op batterijen (accu) werken, maar ook die je op netstroom kunnen worden aangesloten en een back-up batterij hebben. Wat voor jou de beste keuze ook is; bij Smartwares ben je ervan verzekerd dat je melder voldoet aan alle Europese veiligheidseisen. De meeste modellen van Smartwares zijn daarbij ook nog eens voorzien van het Q-label: het keurmerk dat staat voor hoge kwaliteit. Is design ook belangrijk voor jou? Dan zit je bij Smartwares ook goed, want daar is veel aandacht aan besteed. Zo zijn er niet alleen de standaard, witte uitvoeringen, maar ook zilverkleurige exemplaren en vrolijke kindermodellen.

Hoe werkt een Smartwares rookmelder?

De optische sensor van jouw Smartwares rookmelder pikt heel snel op wanneer er rookdeeltjes in de lucht zitten, ook al bij smeulbranden. Als even snel klinkt er een alarm van ongeveer 85 decibel: genoeg om iedereen in huis wakker te maken als dit nodig is. Heb je een koppelbaar model, dan geeft de rookmelder ook een seintje aan alle andere rookmelders in huis en zullen ook deze een alarm laten horen.

Welke verschillende soorten Smartwares rookmelders zijn er?

Smartwares biedt een breed assortiment op het gebied van rookmelders:
• Individuele modellen: deze gaan zeker 10 jaar mee en hoef je alleen eens in de zoveel tijd schoon te maken.
Koppelbare rookmelders: bij een brand/smeulende brand geven alle rookmelders alarm.
Slimme rookmelders: deze zijn compatible met de PRO-series.
• Vrolijk gekleurde kindermodellen: leuk voor op de kinderkamer.

Naast Smartwares rookmelders die werken op batterijen, zijn er ook Smartwares 230V rookmelders. Deze rookmelders werken op stroom.

Hoe kies je de juiste Smartwares rookmelder?

Dit hangt af van een aantal factoren. Allereerst is de grootte van de je woning en de hoeveelheid kamer/ruimtes die er zijn van belang. Dit is bepalend voor hoeveel melders je op zou moeten hangen en of je al dan niet een gekoppeld model zou moeten kiezen. Verder is je budget natuurlijk ook van belang, alsmede het ontwerp van de melder. Smartwares heeft bijvoorbeeld ook heel erg leuke rookmelders voor de kinderkamer.

Wat is de beste Smartwares rookmelder en waarom?

Ook dit is afhankelijk van jouw situatie. Voor de meest eenvoudige en voordelige beveiliging kies je voor de Smartwares RM250 Rookmelder. Wil je een gekoppeld model dat je ook via de smartphone op de hoogte houdt? Dan is de Smartwares Slimme Rookmelder met app de beste keuze!

Een rookmelder is verplicht vanaf juli 2022

Alle Smartwares rookmelder

Bekijk hieronder alle rookmelders van het merk Smartwares. Door op een rookmelder te klikken krijg je meer informatie in de vorm van reviews en producteigenschappen over de desbetreffende melder.

Ben je hier naar op zoek?

Rook-melder.nl
Logo