Google rookmelder kopen?

Wij helpen je bij de zoektocht naar een Google rookmelder

Overweeg jij om een Google rookmelder in huis te halen? Dan is deze pagina een goede plek om je te helpen met jouw keuze. Je treft hier namelijk alle belangrijke informatie die ervoor zorgt dat je wel of niet voor een Google rookmelder kiest. We gaan alles zo eenvoudig mogelijk aan je uitleggen, zodat je een weloverwogen keus kan maken. Laten we beginnen!

Rookmelder keuzehulp

Rookmelders zijn onmisbaar in huis, in je bedrijf en op kantoor. Er zijn jaarlijks tussen de zes- en zevenduizend woningbranden. Gemiddeld komen er elk jaar zo’n zestig mensen om bij een brand. Door het plaatsen van rookmelders kun je levens redden. Het kiezen van de juiste rookmelders is dan ook enorm belangrijk. Om de zoektocht naar een geschikte rookmelder een stukje makkelijker te maken heeft rook-melder een keuzehulp ontwikkeld. Hierdoor weet jij binnen enkele seconden welke rookmelder het beste voor jou is.

Top 3 beste google rookmelders

Via de onderstaande top 3 lijst weet jij precies welke rookmelder van Google je moet hebben en voorkom je dat je een miskoop doet.

1.Google Nest Protect V2 Netstroom 3-Pack

Google Nest Protect V2 Batterij 3-Pack Rook- en koolmonoxidemelder Stuurt waarschuwing via app Werkt op AA batterij Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
320,54
Bekijk prijs
Beste deal op: Coolblue.nl

2. Google Nest Protect V2 Batterij 3-Pack

Google Nest Protect V2 Batterij 3-Pack Rook- en koolmonoxidemelder Stuurt waarschuwing via app Werkt op AA batterij Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
320,54
Bekijk prijs
Beste deal op: Coolblue.nl

3. Google Nest Protect V2 Batterij Duo Pack

Google Nest Protect V2 Batterij Duo Pack Rook- en koolmonoxidemelder Stuurt waarschuwing via app Werkt op AA batterij Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
215,83
Bekijk prijs
Beste deal op: Coolblue.nl

Drie voordelen van een Google rookmelder

Het ontdekt verschillende types brand

Het voornaamste voordeel wat een Google rookmelder van andere rookmelders onderscheidt, is dat het verschillend soorten branden kan detecteren. Soms is een brand namelijk langzaam waardoor je meer tijd hebt om te vluchten, terwijl andere branden er voor zorgen dat het gebouw haast onmiddellijk in lichterlaaie staat. De meeste rookmelders hebben moeite met een van deze twee types branden ontdekken, terwijl met een Google brandmelder dit probleem feitelijk niet bestaat.

Verbinding met andere rookmelders is mogelijk

Een ander voordeel van een Google rookmelder is dat het mogelijk is om met andere rookmelders verbinding te maken, doordat het een Wifi rookmelder is.  Dit is met name handig als je meerdere verdiepingen in jouw woning of gebouw hebt. Daardoor gaan er zodra er brand uitbreekt niet alleen de brandmelders af op de getroffene verdieping, maar ook op alle verdiepingen waar andere gekoppelde Google rookmelders zijn. Zo is het hele gebouw op tijd geïnformeerd over het vuur.

Je wordt via voice alerts gewaarschuwd

Tot slot word je door middel van voice alerts gewaarschuwd met Google rookmelders. Google maakt namelijk gebruik van het Nest systeem. Dit systeem gebruikt een computer gegeneerde stem om haar gebruikers over van alles te informeren. Met een Google rookmelder geldt dit ook voor de uitbraak van een brand. Met de duidelijke stem van de voice alerts wordt er duidelijk naar je gecommuniceerd wat er aan de hand is in jouw huis.

Google rookmelder: dit is alles wat je moet weten.

Om de beste google rookmelder te kunnen vinden is het belangrijk dat je voordat je er een koopt, je goed informeert. Hierdoor zal je de juiste keuze kunnen maken en achteraf geen spijt krijgen van een verkeerde aankoop. Om je een compleet beeld te geven over de Google Nest rookmelders hebben we de meest voorkomende gebruikersvragen beantwoord. Deze zijn hieronder te lezen.

Wat is een Google rookmelder?

Een Google rookmelder, ook wel nest rookmelder of Nest protect rookmelder genoemd is een slimme rookmelder dat brand of rook detecteert en vervolgens alarm slaat. In dit geval is Google / Nest de maker van dit apparaat, waardoor het over bepaalde functies beschikt die minder moderne brandmelders niet hebben. Hieronder vertellen we je meer over de Google rookmelder.

google rookmelder

Waarom een Google rookmelder?

Er zijn verschillende redenen om voor een Google rookmelder te kiezen. Ten eerste is een Google rookmelder uiterst modern. Daardoor beschikt het over de nieuwste technologische snufjes die mensen helpen om aan branden te ontsnappen. Denk dan aan voice alerts of notificaties op jouw smartphone. Ten tweede detecteert een Google rookmelder allerlei verschillende soorten branden. Het apparaat gebruikt namelijk meerdere sensoren om de verschillen te ontdekken. Op deze manier weet je zeker dat je ongeacht het type brand op tijd wordt geïnformeerd over de dreiging in jouw huis.

Hoe werkt een Google rookmelder?

Een Google rookmelder werkt op een wijze die je als ingenieus kan omschrijven. Het is dan ook een smart rookmelder. Zo heeft het verschillende sensoren, waaronder een sensor die foto-elektrisch is en daardoor smeulende vuren ontdekt. Tevens is er een laserdetectiesysteem die rook onmiddellijk bespeurt. Zodra een van deze sensoren afgaat, maakt een Google rookmelder verbinding met andere gekoppelde apparaten zoals andere rookmelders. Vervolgens gaat er een alarm af om iedereen te waarschuwen dat er een brand is uitgebroken. Tot slot informeert het gebruikers via de app en voice-alerts over wat er aan de hand is.

Welke verschillende soorten Google rookmelders zijn er?

Er zijn verschillende soorten Google Rookmelders. Ten eerste heb je de eerste generatie aan Google Nest Protectors. Dit waren de eerste Google rookmelders van hun soort. Ze staan erom bekend een smart apparaat te zijn en geen draden nodig te hebben. Na enkele jaren werd de tweede generatie aan Google Nest protectors uitgebracht. In feite zijn deze apparaten hetzelfde, alleen is het met de tweede generatie zo dat de functies zijn geoptimaliseerd en er enkele softwareverbeteringen zijn gedaan voor een optimaal resultaat. De Nest rookmelder V3 is momenteel in ontwikkeling. De verwachting is dat deze binnen een aantal jaar worden uitgebracht al is dat eigenlijk nog niet nodig aangezien de V2 nog steeds heel goed is.

Hoe kies je de juiste google melder?

Je hebt enkele dingen waar je op wilt letten wanneer je de juiste Google rookmelder wilt hebben. Ten eerste is het belangrijk om jezelf af te vragen of je de nieuwste generatie rookmelder wilt hebben. Ten tweede is het aantal functies dat je wilt hebben in jouw Google rookmelder ook een belangrijke afweging om te maken. Tot slot is het beschikbare budget dat je hebt ook een deel van het maken van de juiste keuze. En vooral dat laatste is belangrijk. Een Nest rookmelder is niet voordelig. Wil je een Google rookmelder kopen maar iets voordeliger? Bekijk dan de actuele Nest rookmelder aanbiedingen.

Wat is de beste Google rookmelder en waarom?

Wij vinden persoonlijk dat de tweede generatie van Google Nest Protectors de beste Google rookmelder is. Hoewel de prijs minder goedkoop is vergeleken met de eerste generatie, is de tweede generatie een slimmere keuze. Veel bugs zijn namelijk uit de software gehaald, waardoor de kans op een storing gigantisch klein is. Jouw veiligheid is het belangrijkste, waardoor het niet meer dan logisch is dat dit type Google rookmelder de enige juiste keuze is.

Een rookmelder is verplicht vanaf juli 2022

Alle Google rookmelders

Hieronder zijn alle rookmelders te vinden die Google heeft gemaakt. Klik op het product om meer informatie te vekrijgen.

slimme rookmelder

Google Nest Protect V2 Batterij

Beste deal op: Coolblue.nl
109,29
Laat meer producten zien

Ben je hier naar op zoek?

Rook-melder.nl
Logo