Nest rookmelder aanbieding: dit zijn de beste deals!

De nest rookmelders zijn een van de beste rookmelders van dit moment. De slimme rookmelders beschikken eigenlijk over alles waarover een goede rookmelder moet beschikken. Ze zijn koppelbaar met andere nest melders, houden je overal op de hoogte van gevaar, werken met een app en enorm goed in het detecteren van rook en koolmonoxidegas. Het enige nadeel is dat de nest rookmelder best prijzig is en wellicht ben je daarom wel op zoek naar een nest rookmelder aanbieding.

Wanneer je op zoek bent een nest rookmelder aanbieding of korting voor een nest rookmelder ben je hier op het goede adres! Wij van Rook-melder.nl speuren namelijk het hele internet af op zoek naar de laatste en vooral de beste nest rookmelder aanbiedingen. Wil je weten wat op dit moment de beste nest rookmelder aanbieding is? Hieronder hebben we de beste deals verzameld per soort Nest Protect rookmelder: de variant die werkt op batterijen en de versie die alleen werkzaam is op netstroom.

Op zoek naar de Google Nest Protect v3. In dit artikel vertellen we je er meer over. 

Beste aanbieding Nest rookmelder batterij

De nest rookmelder batterij is een slimme rookmelder die werkzaam is op batterij. Dit betekent dat je de brandmelder overal kan ophangen waar jij wilt. Je bent een stuk flexibeler dan bij een nest rookmelder netstroom. Verder heeft de nest rookmelder batterij dezelfde functies als de variant die werkzaam is op netstroom. Hieronder vind je de beste aanbieding voor de Nest Protect batterij.

Google Nest Protect V2 Batterij 3-Pack
Aanbieding
2 jaren geleden

Google Nest Protect V2 Batterij 3-Pack

321,36
Google Nest Protect V2 Batterij 3-Pack Rook- en koolmonoxidemelder Stuurt waarschuwing via app Werkt op AA batterij Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
Beste deal op: Coolblue.nl

Beste aanbieding nest rookmelder netstroom

De nest rookmelder netstroom is alleen werkzaam op netstroom. Dit betekent dat de melder het altijd doet. Zelfs als de stroom uitvalt, want in Nest Protect netstroom zit ook een back-up batterij. Hieronder vind je de beste aanbieding voor de Nest Protect netstroom.

google rookmelder
Aanbieding
2 jaren geleden

Google Nest Protect V2 Netstroom

106,25
Google Nest Protect V2 Netstroom Rook- en koolmonoxidemelder Stuurt waarschuwing via app Werkt op netstroom Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
Beste deal op: bol.com

Nest rookmelder kopen? Lees hier alles over de nest rookmelder

De Nest Protect rookmelder is een enorm populaire rookmelder in Nederland. Veel mensen kiezen om verschillende redenen ervoor om deze smart rookmelder op te hangen. Een daarvan is dat de de melder zeer betrouwbaar is een duidelijk signaal geeft in geval van brand. Het feit dat de melder ook zeer eenvoudig te installeren is, maakt de aanschaf van deze rookmelder extra aantrekkelijk.

nest rookmelder aanbieding

Nest maakt al sinds 2011 producten voor in huis. In 2014 brachten ze hun eerste rook- en koolmonoxidemelder uit, de Nest Protect. De tweede generatie van de melder is in 2017 uitgebracht en is de melder die in Nederland het populairst is.

Het grootste voordeel van de Nest rookmelder ten opzichte van andere rookmelders op de markt is dat hij zeer gebruiksvriendelijk is. De melder heeft een duidelijke interface en geeft gesproken waarschuwingen in geval van brand. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er in je huis gebeurt.

Wat is de Google Nest Protect?

De Google Nest Protect is een rook- en koolmonoxidemelder die werkt op batterijen of op netstroom. De melder heeft een duidelijke interface en geeft gesproken waarschuwingen in geval van brand. Zo bent u altijd op de hoogte van wat er in uw huis gebeurt. De melder heeft ook daarnaast ook een nachtlampje waardoor je hem beter kunt zien in het donker. De Nest Protect is zeer gebruiksvriendelijk en heeft veel nuttige functies. Bijvoorbeeld: u kunt de melder testen met uw telefoon en de Nest app zal u vertellen of er een probleem is. Je kunt de melder ook met je telefoon door middel van een app uitzetten. De Google Nest Protect is een geweldige rookmelder voor mensen die een betrouwbare en gebruiksvriendelijke rookmelder willen.

Hoe werkt de Google Nest Protect?

De Google Nest Protect heeft verschillende slimme sensoren om brand of een koolmonoxide lek te kunnen detecteren. Daarnaast heeft de melder ook een warmtesensor die kan detecteren of er brand is. Als de detector een brand detecteert, gaat er een alarm af en wordt er ook een waarschuwing naar uw telefoon gestuurd. Hierdoor ben je altijd en overal op de hoogte van potentieel gevaar.

Wat zijn de voordelen van de Google Nest Protect

Het grootste voordeel van de Google Nest Protect is dat hij zeer gebruiksvriendelijk is. De melder heeft een duidelijke interface en geeft gesproken waarschuwingen in geval van brand. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er in je huis gebeurt. De melder heeft ook een nachtlampje, zodat je hem beter kunt zien in het donker. De Google rookmelder is zeer gebruiksvriendelijk en heeft veel handige functies. Je kunt de detector bijvoorbeeld testen met je telefoon en de Nest app vertelt je of er een probleem is. Je kunt de melder ook uitschakelen met je telefoon via een app. De Google Nest Protect is een geweldige rookmelder voor mensen die een betrouwbare en eenvoudig te gebruiken rookmelder willen.

Wat zijn de nadelen van de Google Nest Protect?

Een nadeel van de Google Nest Protect is dat hij wat duurder is dan andere rookmelders op de markt. Daarnaast is de Nest Protect melder ontzettend populair en mag je bij de meeste webwinkels maar een max aantal van de Nest Protect bestellen. De kans is dan ook groot dat door de rookmelder verplichting die vanaf juli 2022 ingaat/in is gegaan de prijs van de Nest Protect is gestegen.


NIET OVERLIJDEN DOOR BRAND? TEST JE MELDERS MAANDELIJKS! WIJ HELPEN HERINNEREN. MELD JE AAN↓

Elke maand sturen we jou een herinneringsmail, zodat je nooit meer vergeet om je rookmelders te testen!

Rook-melder.nl
Logo